Om oss

Færre og færre bruker ved til primær oppvarming, og flere og flere fyrer for kosen sin skyld. Kundene ønsker mindre plasskrevende pakkeformat framfor storsekker og tilhengerlass, og med den økende etterspørselen etter ved i småsekker, øker også utfordringene som kommer med å pakke småsekkene: pakkingen skjer manuelt og tar 5-10 ganger så lang tid som å produsere i storsekker. Resultatet er høye produksjonskostnader eller overgang til import av ferdig pakket ved fra lavkostland.

Vi så at her trengs det en bedre løsning!

VEPAK AS ble grunnlagt for å gjøre det konkurransedyktig å produsere ved i småsekker lokalt framfor å importere ferdig pakkede sekker fra Øst-Europa. Med våre maskiner fjerner man flaskehalsen i pakkingen og man kan produsere småsekkene like effektivt som man kapper og kløyver med en vedmaskin.

Veikart

2012

Konsept og første prototype

Idé og utvikling av en prototype av Ole Holtet

2014

VEPAK AS er grunnlagt

Et team er satt sammen for å utforske konseptet og utvikle verdens første vedpakkemaskin.

2017

Levering av 8 prototyper

Flere iterasjoner av maskinen ble CE-merket og levert til kunder i Norge, Sverige, Finland, Irland og Storbritannia. Disse maskinene er fremdeles i bruk og ble oppgradert av VEPAK i 2018.

2018

Serieproduksjon

Med vesentlig forbedret design og kvalitet leveres serieproduserte VEPAK-maskiner til vedprodusenter over hele Europa månedlig.

Snart..

Maskiner tilgjengelige utenfor Europa

Ansatte

Picture of Ole Holtet

Ole Holtet

Daglig leder og styremedlem

Tidligere hobby-vedprodusent med en traktordrevet Japa 700 vedmaskin og sekkekanaler fra Felleskjøpet. Ønsker å se at norske vedprodusenter lykkes med lokal produksjon og skaffer flere kunder for småsekker i årene fremover. Ole er utdannet sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk fra NTNU i Trondheim.

Picture of Fredrik Johansen

Fredrik Johansen

Automasjonssjef

Glad i alt som går fort, stå på ski og kjøre motocross. Fredrik er vår dedikerte automasjonssjef med bred ekspertise og praktisk erfaring innen programmering av logisk styring (PLS), og konfigurering av automatiske systemer. Fredrik har ingeniørgrad innen automasjon fra Trondheim Tekniske Fagskole.

Picture of Kristian Johansen

Kristian Johansen

Automasjonsingeniør

Kristian ble med i VEPAK i 2016 og kom tilbake på fulltid i 2018 for å utvikle VEPAKs styringssystem og maskinovervåking ifm. statistikk fra drift og fjernhjelp til kunder. Kristian har samme bakgrunn som storebroren, Fredrik, og de utgjør sammen med Peter, VEPAKs brilliante Engineering-team.

Picture of Joachim Lucas

Joachim Lucas

Salgssjef

Joachim jobbet tidligere for Fransk-Norsk Handelskammer i Oslo og ble med i teamet våren 2017 for å bringe VEPAKs produkter ut til et internasjonalt ved-marked. Han er fransk og har bodd i Norge siden 2012. Han har mastergrad i International Business fra Kedge Business School i Bordeaux, Frankrike.

Picture of Jovan Karadzic

Jovan Karadzic

Servicemekaniker

Jovan støtter kundene våre med sin teknisk ekspertise om VEPAK-maskinene.

Picture of Jordane Thielly

Jordane Thielly

Servicemekaniker

Jordane jobbet flere år i Lyon i Frankrike som servicemekaniker før han flyttet til Norge våren 2018. Han støtter våre kunder i inn-og utland med teknisk assistanse i tillegg til rutinemessige servicebesøk.

Styremedlemmer

Har du spørsmål? Send oss gjerne en melding!

Ole

Daglig leder

+47 454 74 552